Velkommen til denne hjemmesiden!

På denne hjemmesiden skal du få et innblikk i blant annet min interesse for disse ulike temaene:

Livsstil

Jeg er alltid på jakt etter tips og triks for å gjøre hverdagslivet enklere. Derfor vil du finne mer om livsstil her.

Klær

Når det kommer til klær liker jeg å samle inspirasjonen min på et og samme sted. Det er det jeg håper å gjøre her. Det er noe spesielt med å kombinere trender med gamle standardplagg som jeg liker. Så jeg vil prøve å utforske trender, men samtidig være fornøyd med det jeg har.

TIlbehør og smykker

Jeg elsker en fin veske eller fine ringer. Her vil jeg dele mer om produkter jeg elsker og bruker til å fiffe opp ethvert antrekk. Det finnes så mange klassiske ting man kan gå til innkjøp av for å ha godt tilbehør til klærne sine i lang tid framover.

Sunn mat

Noe som er en stor lidenskap for meg, det er sunn mat. Jeg er skikkelig opptatt av å spise næringsrik mat som gjør meg mett. Derfor vil jeg gjerne også dele mer om hvordan jeg lever fra dag til dag i matveien. Kanskje jeg skal skrive litt mer om hvordan jeg planlegger uka, hvordan jeg handler og hva som er mine favorittretter.

Fotografi

Dette er noe jeg har en stor lidenskap for også. Jeg øver meg masse på å ta flere bilder og å være flink til å utforske nye måter å redigere bilder på. Det begynte med engangskamera, men nå tar jeg bilder på telefonen der jeg bruker ulike redigeringsprogram.

Skjønnhet

Sminke og hudpleie er noe som er viktig for meg. Jeg liker å se fresh ut, men samtidig ikke bruke for mye sminke. Jeg vil gjerne dele mer om hudpleie og sminketips, altså ting jeg bruker. Det er også spennende å snakke om hår og hvordan style dette.