Ulike typer klær

Det finnes mange måter å kle seg på. Det vet vi alle sammen, men jeg er alltid åpen for hvordan å prøve seg litt frem stilmessig.

Klær å bruke ved spesielle anledninger

Jeg har skrevet om hvor glad jeg er i å pynte meg. Derfor har jeg klær jeg sparer til spesielle anledninger. Det er så utrolig gøy med klær som nesten er litt reservert for fine middager, venners bryllup eller fester. Jeg har en kjole jeg bruker nesten hver gang, men jeg varierer tilbehøret jeg bruker med denne kjolen. Jeg er fan av å bruke klær om og om igjen og bruker den samme kjolen til flere anledninger. Jeg er ikke fan av tanken at vi skal ha et nytt antrekk til enhver anledning!

Komfortable klær å bruke hjemme

Når jeg er hjemme liker jeg å være svært komfortabel. Jeg har en heldress jeg liker å bruke, men jeg er også fan av å gå rundt i ullundertøy. Når jeg slapper av og leser bøker, spiller Spin Palace Spill eller ser på TV er det viktig for meg å være så komfortabel som mulig. Det er så digg bare å slappe av.

Klær å bruke ute

Jeg liker hovedsakelig mote om våren og sommeren. Dette fordi været ikke alltid tillater det seneste innen mote på høsten og vinteren. Derfor er jeg svært opptatt av å følge med på trender til våren og sommeren. På høsten bruker jeg en regnjakke som jeg har brukt i lang tid. Den kostet litt mer, men heldigvis har dette ført til at jeg kunne bruke den i flere år. Jeg anbefaler absolutt at du prøver deg på å investere i kvalitetstøy du kan ha på deg ute, istedenfor å bare kjøpe nytt hvert eneste år. Det samme gjelder for vintertøyet mitt, det har jeg hatt i lang, lang tid!