Uken som har gått

For en uke siden satt jeg, og et par fra klassen, oss på et fly mot Dublin. Vi skulle ha 5 fine dager i Dublin med kos, hygge, nye oppleveler & vennskap. Og det ble det absolutt!

Det er så rart å ikke kjenne noen fra før av, men på bare noen dager virker det som om vi har kjent hverandre hele livet. Vi ble en skikkelig godgjeng ettervært! Og når vi i tillegg bare var 25 stk så var det lettere å bli kjent med alle også.

IMG_1568 copy

Første dagen i Dublin er en historie i seg selv. Vi startet med en tur innom Guinness Storehouse, som er en turistattraksjon som viser hvordan Guinnes ølen blir laget. Jeg liker engang ikke øl, men det var veldig inspirerende å være der likevel. Spesielt i skybaren som hadde utsikt over hele Dublin Senere samme kveld fant vi jentene ut at vi gjerne ville prøve utelivet i Dublin, og før jeg i det hele tatt hadde klart å få i meg ett glass med vin, klarte jeg å knuse glasset, I HÅNDEN MIN! Kvelden endte på legevakten i over 4 timer. Heldigvis ble Sara med meg, og vi satt på noe som føltes som et hardt flysete – kalde, trøtte, og slitne etter flyturen. Den beste følelsen jeg har hatt på lenge var når legen ropte opp navnet mitt og sydde ferdig de 4 stingene i tommelen. Jeg vet om to jenter som sovnet med en gang de traff puten den kvelden.

Mandag skulle vi egentlig på sightseeing buss hele dagen, men ettersom vi kom i seng så sent dagen før, dro vi heller på den korteste turen, som tok 30 minutter. Jeg syns personlig det er veldig koselig å sitte på en slik buss. Spesielt når det var så fint vær. Man får liksom sett ting man til vanlig ikke hadde besøkt. I tillegg tok vi oss en tur innom Trinity College Library, noe jeg hadde gledet meg masse til. Det sto virkelig opp til forventningene. Selv om det ikke er så mye å se på, er biblioteket i seg selv sinnsykt fint. Jeg blir så fasinert av slikt

Tirsdagen må ha vært den beste dagen! Det var dagen alle hadde gledet seg til. Da var vi først innom kontoret til Google, som var sinnsykt fint! Og STORT. Og MASSE mat! Jeg følte jeg var i en drømmebygning, der folk hadde drømmejobben. De hadde eget treningssenter, egne PT-timer, basseng, og kjøkken/restaurant overalt – de kunne spise så mye de ville! Er det virkelig sant at det finnes slike jobber? Og ja; det er helt sant. Det var så fasinerende og inspirerende å være der at ingenting kunne toppe det vi allerede hadde sett. Derfor ble møte med Facebook kanskje ikke like fasinerende fordi vi bare satt og sammenlignet det med Google. Men absolutt: Facebook var interessant det også! Det er gøy å se hvordan de har det og hvordan de jobber. I tillegg til å få vite litt om arbeidsdagene deres, hva de gjør, og hvilke jobber de ulike har. En veldig kreativ dag

På onsdagen var vi innom Digital Institute of Technology, og jeg følte jeg hadde kommet til videregående igjen. Korridorene og klasserommene var helt likt som vi hadde det på vgs, bare MYE større selvfølgelig. Der hadde vi en utrolig insirerende time med Etain Kidney, som fortalt oss om sosiale medier, og hvordan verden bruker sosiale medier. Det er gøy å se hvilke forskjeller som er i de ulike landene, og hvor mye tid sosiale medier tar i vår hverdag. Før snakket vi om hvor mye tid vi brukte på TV-titting. Nå er spørsmålet hvor mye tid vi bruker på sosiale medier. Hele utviklingen har gått så fort, og den endrer seg hele tiden! Etain Kidney var skikkelig inspirerende. Det er sånn mennesker som får meg til å ha lyst å jobbe videre med det jeg liker. Og ikke minst; å gjøre mitt beste på skolen – som faktisk omhandler det temaet

Ellers er vel slutten på uken en historie for seg selv den også. På torsdag skulle vi hjem og i Norge hadde ikke været lyst til å være på vår side. Vi møtte opp på flyplassen, holdt oss oppdatert på VG, og fikk med oss at  Gardermoen fortsatt var stengt, og håpet håpet håpet på at været ville bli bedre. Men meldingen vi helst ikke ville ha kom over høyttaleren. Flyet var kansellert, og vi sto der og visste ikke hva vi skulle gjøre. Heldigvis tok en i klassen styringen og fikk med seg alle ned til SAS-skranken. Der ble alle skvist inn på et nytt fly til dagen etterpå. Noen måtte dessverre mellomlande i Stockholm og København, men flaksen var heldigvis på min side, for noen av oss fikk direktefly til Oslo. Og det trengte jeg virkelig! Jeg hadde nemlig klart å bli ordentlig syk på reisen, så det eneste jeg ville var å komme meg hjem. Selvom vi fikk gratis hotell og gratis mat, og faktisk hadde det ganske koselig siste dagen, lengtet jeg ordentlig hjem.

Og vi kom heldigvis hjem til slutt! Siden fredag har jeg bare ligget i sengen å prøvd å bli frisk. Jeg har vært ute å gått en tur, og jeg tror det har hjulpet, for i dag er formen mye bedre. På onsdag drar jeg til Trysil så da må formen være på topp. I morgen skal jeg innom legen for å ta ut stingene i tommelen, og da skal jeg samtidig spørre om de kan se om jeg trenger noen medisiner. Håper, og tror, at det bare er en forkjølelse som går over av seg selv. Nå er jeg bare klar for å ha en super påske med jentene mine! Men først er det noen skoleoppgaver som står på agendaen. Vi blogges

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *