Uken som har gått

UKENS TANKE
Det som har streifet meg mest denne uken er tanken på at jeg er ferdig med bachelor i markedsføring. Tanken på at jeg har en bachelor på cv-en, og at jeg ikke skal tilbake på skolebenken til høsten. Det er en skikkelig rar og spesiell følelse. Jeg føler meg lettet, lykkelig, stolt, litt trist, men mest glad av å ha fullført 3 år.

UKENS OPPTUR
Igjen; innleveringen av bacheloroppgaven på mandag! Fy søren, det var godt! Og definitivt ukens opptur. Jeg er så stolt av meg selv!! Er ikke så mye mer å si om det egentlig, hehe.

UKENS NEDTUR
Uken har vært ganske bra, så det er lite å hente her. Men om det skal være noe, så må det være at jeg klarte å legge meg klokken fem (om morgningen!!) natt til onsdag, slik at jeg fucket opp hele døgnrytmen min som jeg har vært så flink å jobbet med den siste måneden. Når jeg tenker på det så er det faktisk skikkelig nedtur!! Jeg elsker å være trøtt i 22-tiden slik at jeg våkner opp av meg selv ganske tidlig. Det er den beste følelsen – samtidig som man får mye søvn, får man også mye ut av dagen. Får prøve å endre den til uken!

UKENS CRAVINGS
Te, te og atter te. Jeg er generelt glad i te, og det ble ikke akkurat noe bedre av at jeg fikk en hel goodiebag med te på onsdag. Fy søren, LOVE IT. Tenk at slike ting kan gjøre meg så lykkelig, haha, jeg dør av meg selv.

te

UKENS SANG
Buoyancy av K-391. Den gir meg skikkelig summer vibes! Dere kan høre den her.

UKENS LÆTTIS
Det her er kanskje ikke så lættis for dere. Det er egentlig ganske internt. Vi jentene er veldig opptatt av å ikke snakke stygt om folk vi ikke kjenner, spesielt gutter. Og når noen av jentene har møtt en ny fyr, eller bare snakket med en fyr over nettet, så er det alltid sånn: «Han gjør ditt og datt, og sa det og det… MEN han virker hyggelig da!». Hahaha! Det var sinnsykt dårlig forklart, men det handler hvertfall om at når vi snakker stygt om noen, så må vi legge til «men han er hyggelig da!», bare for å ikke få så sykt dårlig karma. Det har liksom blitt en greie, så nå er det bare lættis hver gang noen sier det!

UKENS BILDE
Denne kategorien skulle kanskje hett ukens memes? Jeg dør av dette bilde. Nesten alle mine nærmeste venner har fått seg kjæreste de siste månedene, og jeg sitter fortsatt singel & alone med netflix – derfor er denne syyyykt morsom i mitt hode. Enjoy!

13227067_10205709167358689_8422794748271076958_n

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *