Uken som har gått

UKENS OPPTUR
Jeg har gjort så mye gøy denne uken at det er vanskelig å velge ett øyeblikk. Jeg elsket å dele kvelden på fotballkamp med gode venner på onsdag, og det var gøy å dra på førpremieren til Et helt halvt år, der Jojo Moyes var til stede. I tillegg var utdrikningslaget til storesøster kjempe koselig, og være var helt supert, så det kunne ikke blitt bedre!

UKENS NEDTUR
Det må kanskje være at jeg ikke har fått trent så mye denne uken. Jeg har egentlig hatt ganske mye tid til overs, men det har jeg brukt til å sole meg og ligge på Sørenga med et glass vin i hånden. Men det er vel litt sånn sommerferien skal være.

UKENS TANKE
Det må definitivt være tanken på å leve i nuet. Jeg har hatt ganske mye å gjøre denne uken, men fy søren så godt det har vært å bare ligge på bryggen med gode venner, og ikke tenke på noen ting. Det å innse at livet egentlig er dødsbra – det må ha vært ukens tanke.

IMG_3221 copy

UKENS CRAVINGS
Er det lov å si vin her, hahahahaha! love myself

UKENS SANG

UKENS LÆTTIS
Når Anette måtte gå inn på Mix for å få sponset en pølse. Hun kom ut med en stor bolle i hånden, hahaha.

UKENS FLAUSE
Det her skjedde allerede på mandag. Det må være noe av det flaueste på lenge!!! Jeg var på sats nydalen og der er det en liten etasje for bare sykler, så man kan se ned til styrkerommet. Og jeg var helt sikker på at jeg så Aksel Hennie der nede, og siden jeg kjenner han litt fra før av, så måtte jeg jo gå bort å hilse. Så da jeg var ferdig med økten min, tuslet jeg ned til styrkerommet. Jeg var fortsatt sikker på at det var Aksel, men da jeg sto rett foran «han» så var det en helt annen person. Og der sto jeg smilende og sa hei!! Herregud, det var så flaut. Han fyren så bare veldig rart på meg, og jeg løp halvveis ned i garderoben…….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *