Treningsøkt med en verdensmester!

God lørdag, alle sammen
I går ankom Camilla og jeg Hafjell i fem-tiden, og vi rakk derfor akkurat ikke treningstimen til Lene Alexandra. Vi var ganske slitne etter 2 timer i bil, så det var vel egentlig like greit at det ikke ble så mye trening. Vi tok oss heller litt mat og et glass vin, før det var velkomsthilsen med Kathrine Sørland. For ei dame! Trodde faktisk ikke hun var morsom. Haha, jeg koste meg gløgg :D I tillegg var Anders Meland en tur innom for å holde foredrag om den nye boken sin, «Stillhetens Råskap». Et veldig bra og inspirerende foredrag. Fikk virkelig øynene opp for de små pausene i hverdagen. De spiller en viktigere rolle en de fleste tror.

Jeg var faktisk ganske redusert i går, så mange bilder på meg ble det absolutt ikke. Det ble hvertfall ett bra outfitbilde, som dere ser ovenfor. Toppen er fra Bik Bok og shortsen er fra H&M. Ellers ble det en ganske tidlig kveld på oss i går. Derfor var det utrolig deilig å kunne stå opp med masse energi i dag tidlig. Camilla tok seg en joggetur ganske tidlig, mens jeg sto opp litt senere, og fikk spist den beste frokosten. Er det en ting jeg elsker så er det hotellfrokost – naaam

Dagen i dag startet med en økt yoga. Jeg har prøvd yoga én gang før, og jeg syntes det var ganske slitsomt. Men økten i dag var helt super! Jeg koste meg faktisk ganske mye, selvom kroppen min ikke er like myk som før, hehe. Jeg må nok begynne å tøye litt bedre etter treninger. Jeg syns det er så gøy å være myk!

Senere ble det litt lunsj før det var tid for kickboxing og styrke med Tonje Sørlie. Hun er fem ganger verdensmester (!!!), så det var utrolig gøy å være på en økt med henne. Det var en blanding av hurtighet, kondisjon, styrke, og ikke minst litt kickboxing. Dagens beste og siste økt! Haha, Camilla og jeg var så slitne, så vi hoppet direkte i dusjen etter timen. Nå sitter vi bare å blogger på hver vår seng, mens vi venter på at kvelden skal starte for fullt. Gleder meg til middagsbuffet og et par glass vin i kveld ♥ Vi blogges!

DSC03437 copy

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *