Det er den tiden på året

God lørdagsmorgen, alle sammen ♥

I går kveld tok jeg meg selv i å finne frem sovemasken jeg har. Det begynner å bli lyst allerede klokken 6, og da er en sovemaske perfekt å ha slik at man slipper å våkne med sol i ansiktet. Jeg har ikke så gode gardiner i leiligheten – noe jeg egentlig er litt fornøyd med – så da må man ty til andre mørke løsninger, hehe. Men ettersom døgnrytmen min er helt «fantastisk» våknet jeg selvfølgelig klokken halv åtte av meg selv… Deilig å kunne bruke morgningen til å lese Costume – som jeg ikke har fått tid til å lese siden jeg fikk det – og drikke te med honning. Nam!

blogg-3-1010x838

Bildene er tatt med selvutløser i Strömstad. LITT bedre lys enn her hjemme, hehe. Body fra h&m

Jeg har fått noen snaps av at det snør i Trondheim, så det er ekstra deilig at det er blå himmel og sol i Oslo i dag. Er det noe som alltid skal gnis inn, så er det været! Jeg skal hvertfall hoppe i sminkestolen før jeg skal ned til byen å ta en lunsj. Senere skal jeg se Marte og noen andre venner løpe Sentrumsløpet, før det blir en liten bankett i kveld. Dette blir en fin dag :D

Hva er dine planer for dagen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *