Tea party med Disney

Hei, alle sammen ♥ Nå er endelig Johnny Depp og Anne Hathaway tilbake på lerretet igjen, med en ny Alice film! Dette er oppfølgeren til Alice in Wonderland som kom ut i 2010, og i går var det førpremiere på filmen. Før premieren var jeg på et lite tea party, med et par andre bloggere & blogglesere. Vi fikk både servert rosevin, kaker og ikke minst te. Jeg elsker jo te, så dette var jo som å komme til te-himmelen! I tillegg var været perfekt, så det var deilig å kunne sitte ut med så mange herlige mennesker. Nedenfor ser dere noen klipp fra eventet.

Når alle hadde proppet seg fulle på te & kaker, dro vi videre til Colosseum. Jeg hadde gledet meg sånn til å se filmen, og Tim Burton leverte som alltid. Filmen var skikkelig spennende hele veien, og det tror jeg gjorde den ekstra bra. Man måtte liksom følge med hele tiden. Trailer & billetter kan dere se her. Ellers var jeg så heldig å få med en goodiebag med masse te i hjem. En lykkelig Caroline der altså, hehe.

IMG_2941 copyIMG_2948 copyIMG_2938 copyIMG_2942 copyCAN_8760 copyCAN_8495CAN_8497

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *