Syk…

Hei, dere! Nå er det alt for lenge siden jeg har skrevet et blogginnlegg. Jeg husker nesten ikke hvordan jeg gjør det. Hvor skal jeg starte? Alt står bra til. Siden siste innlegg har jeg hatt avsluttende eksamen, vært på julebord, feiret nyttårsaften, vært syk, hengt med gode venner, vært på Blog Awards og startet på skolen igjen. Med andre ord: jeg har hatt en fin tid siden sist, men jeg skal ikke skryte på meg et alt for godt liv! De siste ukene har jeg ligget rett ut i senga. Jeg har nesten ikke klart å komme meg på skolen, og føler jeg allerede henger etter. Trent har jeg heller ikke fått gjort – utenom den ene skituren jeg hadde med familien forrige uke, som slo meg rett ut slik at jeg sov i 14 timer dagen etterpå. Jeg kom meg heldigvis til legen forrige fredag, og får endelig svar på noen prøver denne uken. Får håpe det går over litt fort! Er lei av sengen min nå…. (neiidaaa, love u!)

Ellers var planen for dagen å jobbe med hjemmeeksamen,men jeg får se hva jeg får til. Det er så kjipt at jeg skal bli dårlig , siste semester av bacheloren min. Jeg får bare holde motivasjonen oppe! For om litt over 100 dager er jeg søren meg ferdig med 3 år på Markedshøyskolen ♥ Jeg gleder meg sånn til den dagen at det allerede kribler i magen!

me

Kjolen finner du her og skoene finner du her

Jeg må helt ærlig si at jeg fortsatt sitter i sengen min, med discover weekly i bakgrunnen. Jeg har enda ikke fått i meg frokost, så nå tenker jeg å lage meg vafler. Det må være lov når man er syk! Myk mat funker også bedre enn knekkebrød når halsen er vond og hoven. Vi snakkes neste år sommerkroppen, hehe.

Hvordan går det med dere?

4 kommentarer

 1. Sofie (mellotune.blogg.no)

  fin du er <3 masse god bedring, klem!

  1. Caroline Maria

   Takk, fineste ♥ Klem!

 2. Hei!

  Jeg lurte på om du kunne legge ut skrivebordsbakgrunn for januar? God bedring forresten :)

 3. Ohh sushi.. I´ve had it yesterday, too. Your dress looks awesome! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *