Sunn mat

Jeg er fan av å spise balansert mat. Dette betyr ikke nødvendigvis at jeg spiser utrolig sunt, men at hoveddelen av måltidene mine er svært sunne. Dette er en måte å spise på som gjør at jeg aldri føler at jeg ikke får det jeg har lyst på.

Hverdagslig mat

For min del finnes det ikke dårlig mat og bra mat. Det finnes bare mat. Måten vi velger å spise maten på kan være balansert eller ubalansert. For min del spiser jeg oftest havregrøt med banan og peanøttsmør til frokost. Dette er en enkel frokost som holder meg mett lenge. Jeg lever med regelen at halve tallerkenen skal være grønnsaker, deretter 1/4 stivelse og 1/4 protein. Dette fører til at jeg spiser balanserte måltider. Jeg spiser ALLTID dessert, alt fra sjokolade til chips til is. Jeg elsker alt!

Sunn snacks

Det er ikke alltid jeg er sulten nok til å spise snacks, men jeg har alltid med meg nøtter, et eple og en banan i veska. For meg funker det godt med frukt og grønt som snacks, men nøtter er noe som virkelig gir meg en ekstra boost. Jeg liker også å drikke te, selv om det ikke nødvendigvis regnes om snacks. Jeg er også stor fan av å spise tomater som epler.

Noe å kose seg ekstra med

Jeg er glad i å kose meg ekstra i helgene. Så på lørdag pleier jeg å lage rundstykker med eggerøre og bacon. Dette får meg virkelig til å nyte livet litt ekstra i helgene. Noen ganger lager jeg også amerikanske pannekaker på søndagen for virkelig å kose meg. Dette er noe som er fint å ta bilder for å legge ut på sosiale medier også. Min favoritt-topping er nugatti og banan. Har du prøvd det? Det er jo så søtt, men så vanvittig godt.