Straffeshot til frokost

IMG_2537-copi copy

God morgen ♥ Klokken begynner allerede å gå mot lunsjtider, men siden det er lørdag så er det ekstra godt å ligge i senga. I dag tidlig brukte jeg tiden min på å lese bok. Jeg savner den gleden av å lese en ordentlig bok på sengekanten. Det går liksom bare i pensumbøker og faglitteratur for tiden, så da er det spesielt deilig å kunne kose seg med en god bok på morgningen. Da jeg endelig kom meg ut av sengen fant jeg ut at jeg skulle lage meg en liten juice. Jeg handlet inn ingefær, av alle ting, for noen dager siden, så da tenkte jeg å kjøre på med en liten oppfriskning.

Untitled-1

Det eneste du trenger er ingefær og ett eple. Dette juices sammen og drikkes som en shot – ned i ett :D Ingefær er en perfekt ingrediens nå som høsten er i innmarsj. Den renser leveren og setter forbrenningen i gang – så denne shoten er perfekt å ta om morgningen. Jeg tok en litt for stor bit av ingefæren i juicen, så jeg kjente den veldig godt i halsen etterpå, men det er så deilig å vite at det er sunt og bra for meg. I motsetning til andre ord typer shots… Men nå skal jeg på senteret å se om jeg finner meg noen nye høstsko. Vi blogges ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *