STORT HØSTSALG PÅ NELLY!

adlinks

Dette her er virkelig materialistisk lykke på en søndag! Nelly har kjørt i gang sitt største salg noensinne, og det er salg på nesten alle plagg og tilbehør. Her finnes det noe til alle typer! Nedenfor har jeg funnet noen av mine favoritter, og nr 8 har jeg siklet etter i månedsvis. Dere vet den følelsen når man finner et plagg man bare ha, men så finnes den ikke i din størrelse eller så er den utsolgt? Akkurat dén følelsen hadde jeg for noen måneder siden, og jeg ble ordentlig lei meg faktisk. Så dere kan jo tenke dere hvor glad jeg ble når jeg så at jakken både var på salg OG i min størrelse. Som jeg gleder meg til den havner i postkassen min ♥

nellysalg

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *