Stolt pike!

Hei, dere ♥ Nå føles det som en evighet siden jeg skrev et innlegg her, og det er vel en evighet siden også. Fadderuken er omme, skolen har startet, og jeg er tilbake til hverdagsrutinene. Som jeg har savnet å være trøtt om morgningen, men likevel føle seg pigg og opplagt en time senere. Jeg har savnet å ha noe på agandaen hele tiden! Det kan fort bli for mye, men om man planlegger godt nok, så får man tid til alt. Det minner meg forresten på at jeg har trukket 5 vinnere av konkurransen jeg hadde på instagram, der dere kunne vinne gavekort hos personligalmanakk.com. Jeg har sendt vinnerne en direktemelding på instagram :)

Ellers får jeg vel kanskje si noen ord om fadderuken i forrige uke. Det er den beste fadderuken jeg har hatt!!! Vi fikk de beste faderbarna, og selv om vi «bare» ble topp 3 av over 100 faddergrupper i kåringen åreste faddergruppe, så er vi strålende fornøyd med uken. Jeg tror også fadderbarna var greit fornøyd – og det beste er å se at de fortsatt holder sammen i timene & i pausene på skolen. Dét kaller jeg godt samhold ♥ Om du noen gang får muligheten til å være med på en fadderuke, så MÅ du si JA. Du får utrolig mye utbytte av det.


Tilbake til overskriften! Det har skjedd så mye de siste dagene og ukene, så jeg har helt glemt å opprettholde treningen. Nå har jeg endelig fått skrevet en treningsplan, så da tror jeg det blir lettere å komme seg på trening. Og så kan jeg jo endelig få ta i bruk min nye treningsklokke, Garmin fr225, som jeg for lengst har forelsket meg i! På planen i dag sto det langkjøring, og for meg som aldri trener så vil det si 30 min løping (viktig å ikke starte for hardt) – men fy jeg slo på stortromma uten å vite det selv!!! Etter én uke med dårlig mat og en del alkohol føltes kroppen overraskende bra. Og hvorfor stoppe om man føler seg bra? Så jeg fortsatte i et tempo som passet bra. Plutselig hadde jeg løpt en strekning på litt over 7 km på under 43 minutter. Jeg er så stolt! Jeg har aldri løpt 7 km i hele mitt liv. I tillegg klarte jeg å løpe 5 km på under 30 minutter (det var på hengende håret, 29:57). Jeg er skikkelig stolt fordi jeg en gang ikke prøvde å løpe mitt forteste. Jeg kan virkelig ta helg med god samvittighet. Og for en inspirasjon!

Skjermbilde 2015-08-21 kl. 17.03.19

I morgen tidlig er det rett opp til Holmenkollen klokken 11 for å løpe 5 km i Color Me Rad. Jeg får håpe stølheten ikke tar meg helt i løpet av kvelden, for denne dagen har jeg gledet meg lenge til! Cecilie fra Sprekfisene er i byen, og begge to skal være med på løpet i morgen. For å lade opp skal vi ha tacokveld med Norske Talenter på skjermen i kveld. Det blir koselig ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *