Sommeren har startet!

Hei dere
Plutselig hadde jeg ikke blogget på noen dager… Jeg har gjort så mye gøy i helgen så jeg har helt glemt å oppdatere dere! På fredag tok Rakel, Lisa & jeg en spontantur til Sponvika, der Lisa har hytte. Jeg har en sykt forkjærlighet for det stedet – spesielt på sommeren. Det var utrolig deilig å komme litt unna byen for en dag. Høre fuglekvitring, og ikke minst den roen man får.

jordbær

På lørdag tok vi turen over til Sverige der vi handlet både matvarer og store flasker med shampoo. Det ble også en liten tur ut på kvelden, som endte med en ganske sliten Caroline søndag morgen. Det beste som kurerer hangover er å ta seg en tur i skogen. Og det var nettopp det jeg gjorde på søndag. Jeg fant ut at jeg ville gå fra Maridalen til Frognerseteren, så derfor ble det en ganske lang, men koselig tur

De fleste har vel fått med seg det utrolig fine været vi har her i sør?? Jeg STORKOSER meg på slike dager. I går var det over 20 grader i Oslo, og det måtte utnyttes etter skolen. Jeg var først på en liten shoppingrunde der jeg fikk meg et par nye kjoler og en jumpsuit som jeg har ønsket meg kjempelenge! Det er alt for lenge siden jeg har kjøpt meg nye klær, så jeg følte meg som et barn på julaften da jeg hadde dratt kortet, hehe.

Ellers tok Lisa & jeg turen ned til Tjuvholmen for å nyte solen. Visste dere forresten at det er mye koseligere og roligere å sitte helt på tuppen av Tjuvholmen, enn det det er på Aker Brygge? Jeg syns Aker Brygge kan bli litt slitsomt på fine sommerdager. Vi endte hvertfall kvelden med å spise blåskjell på Café Sorgenfri. Småstartet sommeren, med andre ord

Men nå skal jeg ned på biblioteket å hente en bok jeg har lånt, og så skal jeg nok ta meg en tur i parken og slappe av. Vi blogges litt senere

Hva er deres planer for dagen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *