Skjønnhet

For meg er det utrolig viktig å nyte livet og noe av det jeg liker aller best er selvpleie. Dette er noe jeg gjør minst en gang i uken. Da tar jeg meg et fotbad og koser meg ordentlig med ansiktsmaske og god te. Dette er et rituale som virkelig får meg til å slappe av. Hva er det som får deg til å slappe av? Det bør du gjøre enda mer av.

Hudpleie

Noe som jeg gjør daglig er å pleie huden min. Når jeg står opp vasker jeg huden min med lunka vann, deretter vasker jeg hele ansiktet mitt med en ansiktsvask. Deretter tar jeg på dagkrem. Det får huden til å føle seg helt fantastisk. Når jeg har gjort dette spiser jeg frokost. På kveldstid gjør jeg det samme, jeg tar også på nattkrem. Det gjør underverker for huden.

Mat og drikke

Man må spise godt og få nok næringsstoffer for at huden og skjønnheten skal holde seg. Det vet vi alle sammen, men det som er viktigst er absolutt det å drikke nok vann. Det fører til at alt fungerer så utrolig mye bedre. Førdøyelsen er fantastisk og ikke minst så får du en underliggende glød i huden. Det å drikke vann og spise godt gjør underverker for skjønnhetens helse, men også viktigst for kroppens helse.

Sminke

Jeg er svært glad i sminke og jeg liker godt å prøve nye produkter. Det er så spennende å prøve seg på nye “looks” og jeg liker jo godt å sminke venninner. Det som er viktig for meg er at sminke er noe gøy og ikke noe jeg MÅ bruke. Derfor går jeg ofte uten sminke uten noe problem. Det er godt å føle seg komfortabel med seg selv og hvordan man ser ut, både med og uten sminke!