Planene mine for høsten

Nå som jeg har en bachelor på CV-en har jeg en veldig spennende tid i vente. Jeg har valgt å ikke fortsette på noe studier til høsten. Nå er jeg nemlig klar for å få litt arbeidserfaring. Planen var å søke jobb etter innleveringen av bacheloroppgaven, men før jeg i det hele tatt rakk å søke på noe, ble jeg rekruttert til en stilling som passet meg midt i blinken. Jeg kommer rett fra jobbintervjuet nå, og det gikk overraskende bra! Jeg er spent på om jeg får den eller ikke. Heldigvis er jeg opptatt hele helgen, slik at jeg slipper å gå rundt og bare vente på svar, hehe.

IMG_3085 copy

I morgen er det som nevnt utdrikningslag for storesøster, og jeg mangler bare noen små ting før alt er klart. Jeg tror det blir veldig gøy, og jeg gleder meg masse! Det kommer ikke noen blogginnlegg i morgen, men om du vil få med deg hva som skjer i utdrikningslaget kan du følge meg på snapchat, carolinemaria. Dere får ha en super dag så lenge, nå tar jeg lunsj :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *