Påskegodtet du har lyst på

Hola! Da var det snart endelig påskeferie – og for meg som går på høyskolen, så har jeg ikke hatt ferie siden jul. Jeg jobber for harde livet med bacheloroppgaven min i disse dager, og på fremdriftsplanen min i neste uke står det «PÅSKEFERIE!!!». Er det en ting jeg ikke skal gjøre i påskeferien, så er det å sitte med bachelor. Som veilederen min også sa: «Man må ta seg litt ferie innimellom! Det er lov.» Men som flink pike som jeg er; så blir det litt(les: en del!) jobbing med oppgaven på mandag og tirsdag, for på onsdag drar jeg på hyttetur til Hemsedal!

Påsken på fjellet har nesten blitt hellig! Man må liksom oppover når det er påske. I år, som for 2 år siden, skal jeg til Hemsedal med noen venninner. Jeg var jo i Trysil i fjor, og det var så syyykt artig, for vi kjente nesten alle der, føltes det ut som. Så det blir nok helt konge å møte masse andre kule folk. Jeg gleder meg hvertfall som et barn :D

IMG_1836 copyIMG_1835 copyIMG_1833 copy

Ellers har jeg tenkt til å vise dere godiset jeg kjøpte i forrige uke. Jeg har jo skolen min rett ved siden av Steen & Strøm i Karl Johan, og om dere har vært innom der etter at de har pusset opp, så har dere fått med dere den supre underetasjen med bare mat?! Altså; det der er food heaven, no kidding ♥ Det lukter helt himmelsk der nede! De har så mye forskjellig der, og i butikken Marks & Spencer fant jeg disse herlighetene. Dessverre er alt spist opp allerede, så de blir ikke med til Hemsedal. Men man skal ikke se bortifra at jeg tar en tur innom i helgen for å kjøpe inn litt til. Jeg elsket disse :D

Hvordan går det med dere forresten? Long time, no writing!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *