Oppdateres på høstens trender

IMG_2439 copyIMG_2451 copy

– Style is a way to say who you are without having to speak –

God formiddag, alle sammen ♥ I dag var målet å komme meg ut av sengen før klokken 8, men det ble en vanskelig oppgave, spesielt når Costume kom i posten i går. Da ble det heller litt frokost & sikling etter høstens trender til nærmere 9. Siden det har jeg svart på mail, tatt bilder til nye blogginnlegg, og redigert en del bilder. Jeg elsker å ta flere bildeserier om gangen slik at jeg slipper å dra frem kameraet hver gang jeg skal skrive et nytt innlegg. Jeg er vel ikke den eneste bloggeren som tenker slik, hehe…

Ellers står pensum og eksamenslesing på agendaen til klokken 19. Etter det skal jeg på Latter med Anniken og Sara, noe jeg gleder meg masse til! Jeg har vært på Latter én gang tidligere, og da lo jeg så tårene trillet. Jeg tviler på at det blir noe dårligere denne gangen. Klem ♥

– CM

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *