For meg er det viktig å si at denne bloggen hovedsaklig er for meg. For å samle ting jeg liker, slik at jeg på en måte har en database jeg kan gå tilbake til.

Det er jo selvsagt positivt om andre leser og kommenterer. Jeg er alltid åpen for innspill både når det kommer til nye oppskrifter, nye trender og livsstilsråd. Det er spennende å utforske Internett sammen.

Inspirasjon

De aller fleste av oss henter inspirasjon fra ulike steder. Jeg er intet unntak. Jeg vil gjerne være en person som utfordrer litt, som stiller spørsmål og som beskriver dagliglivet som det er.

Jeg digger for eksempel denne dama her som gir meg mye inspirasjon. Hun utfordrer normen og det er gjerne det jeg vil være med på å bidra på.

Det er jo selvsagt en rekke andre ting som gir meg inspirasjon, som dagliglivet, videoer jeg ser på YouTube og mennesker rundt meg. Jeg vet at jeg ikke har svaret på alt og jeg elsker å lære. Det er derfor jeg vil dele min kunnskap, slik jeg forhåpentligvis kan være til inspirasjon for andre.

Dette høres kanskje litt oppblåst og selvhøytidelig ut, men eg har funnet at jeg henter ekstremt mye inspirasjon fra andre blogger. Derfor er dette et miljø jeg vil bidra med. Selv om jeg ikke nødvendigvis bidrar med noe nytt, betyr det ikke at jeg ikke kan legge til mine erfaringer og min kunnskap. Jo flere vi er sammen, jo gladere vi blir?! Er det ikke sånn?