Nytt skoleår – ny almanakk. Konkurranse!

// sponset produkt

I dag starter fadderuken, og det vil si at det bare er 1 uke igjen til skolestart. Jeg gleder meg faktisk litt, spesielt til å komme inn i rutiner igjen. Jeg har ikke styr på dager, tider eller datoer når det er ferie, og det er nesten litt trist at når det er helg så får man ikke den helge-følelsen. Hvor godt er det ikke å lene seg tilbake i sofaen på fredagskveldene og kjenne at man har fått noe ut av uken. Dén følelsen gleder jeg meg til!

IMG_2238 copyIMG_2241 copy

For noen uker siden designet jeg min egen almanakk på personligalmanakk.com. Jeg har brukt almanakker fra den siden i flere år, og jeg er alltid like fornøyd. Kanskje fordi det er jeg som bestemmer hvordan den ser ut. I år har jeg bestilt min i størrelse A5, for jeg har funnet ut at den passer meg best. Det kan fort bli mange planer når det både er blogg, forelesninger, lekser, trening & jobb som skal holdes styr på. Denne almanakken er helt perfekt i en hektisk hverdag. Jeg vet faktisk ikke hvordan jeg kunne ha husket alt om jeg ikke hadde fått skrevet det ned, hehe..

IMG_2247copy

Ellers holder jeg en konkurranse gående på instagram her der du kan vinne en egendesignet almanakk! Meld deg på innen lørdag, så er du med i trekningen. Jeg trekker ut 5 personer så her er vinnersjansen litt større en vanlig. Lykke til ♥

17 kommentarer

 1. Thea Kolmannskog

  de er fine!! ønsker meg sånn

 2. Hvordan lagde du bakgrunnen? :D

 3. Hvor har du laget bakgrunnen? :)

 4. Guro Snerting

  Kunne du vist hvordan du gjør de øverste rundingene lysere enn de nederste? Og hvordan du har ordnet bakgrunnen? Utrolig fin almanakk :) har lyst til å ordne lignende selv!

 5. Kan du vise hvordan du lagde bakgrunnen? Eller lage et innlegg med flere design og bilder vi kan laste opp for å selv bruke?

  1. Hvordan klarer du å lage slik bakgrunn :-)?

 6. Ka klokka trekke du vinnerane ??????

 7. cathrine nielsen buer

  Jeg vil gjerne være med i trekkningen om en ny almanakk, skal nemlig flytte til Bodø og starte helt på nytt, og starte lærling som frisør for Nikita, så hadde passet fint med en ny kalender, jeg kan holde styr på diverste jobb avtaler osv :-)

 8. Louise | Bylouise.dk

  Virkelig en fin kalender.
  Sådan en må jeg lave neste år.

  Kh Louise
  http://www.bylouise.dk

 9. Ina Kristin Vonstad

  Jeg vil gjerne være med!

 10. Christine

  Heiii, kunne du tenke deg å fortelle hvordan du lagde forsiden til almanakken (eller evt. hvor du fant den)? :) Hadde blitt evig takknemlig! KLEM

 11. Jeg vil gjerne være med visst ikke jeg for sent ute :D Ha en forsatt god helg!

 12. Martine

  Hei! Hvordan laget du bakgrunnen? Kunne du lagt den ut? Var supperfin!!

 13. Jeg vil veldig gjerne vinne! Nytt skoleår, ny start!

 14. Annika Holmvik

  Jeg vil gjerne vinne!!
  annikaholmvik@icloud.com

 15. Therese

  Håper ikke jeg er for sent ute, for jeg har veldig lyst på en slik :D

 16. Kan du vise hvordan man ordner en slik bakgrunn til almanakken??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *