NYTT DESIGN!

Hei, herligheter! Hvordan går det med dere? Jeg kan ikke huske sist jeg var borte fra bloggingen sååå lenge. Jeg tror faktisk jeg aldri har vært borte så lenge… På snart 7 år har det gått i ett – og jeg tenker ofte tilbake på den tiden da jeg blogget 3-4 ganger om dagen. Jeg skjønner ikke at folk ikke gikk lei, hehe. Og hvordan i huleste hadde jeg tid til det? Se for eksempel bare på kalenderen min for denne uken. Hvor skal jeg rekke å ta bilder, redigere OG skrive innlegg? Og da gjerne opp til flere ganger om dagen? I tillegg til å lese til eksamen… Gud, så mye tid skolen tar når man først går inn for det. Heldigvis føles det så mye bedre å legge seg om kveldene når man vet at man ligger godt an til eksamen.

Skjermbilde 2015-10-16 kl. 16.54.09

Ellers har jeg dessverre ikke fått lagd noen skrivebordsbakgrunn til dere denne måneden, men som jeg har sett at flere har gjort – så kan dere bare bruke de fra i fjor. Jeg liker veldig godt denne og denne. Så lover jeg dere en skrivebordsbakgrunn for november ♥

De fleste av dere legger nok merke til den store endringen som er gjort på bloggen. Jeg har endelig fått fikset et design som passer min stil helt perfekt! Det har vært en del jobbing med det, men det har virkelig vært verdt tiden. Og jeg er sååå fornøyd :D Hva syns dere om det? Dere må bare rope ut om dere finner noe feil på designet i andre nettlesere, på ipaden eller på mobil. Her skal alt være perfekt på alle plattformer, hehe ♥ Motivasjonen stiger selvfølgelig et hakk når designet er bra, og det er derfor jeg skal prøve å få blogget litt mer når tiden strekker til. Ja,blablablabla, jeg har sagt det hundre ganger før, men I will try – again… Så håper jeg dere nyter fredagskvelden, for det skal hvertfall jeg. Vi blogges i morgen :)

7 kommentarer

 1. Når kommer bakgrunnen for oktober?

  1. Les innlegget da kjære deg

   1. Caroline Maria

    Haha, i et nøtteskall ♥

 2. Herlighet! Så glad jeg er for at du har begynt å blogge igjen<3 Å klikke meg inn på carolinemaria.no er det første jeg gjør om morningene, og nyter kaffen mens jeg leser de fantastiske innleggene du skriver! Det var trist å ikke ha noen innlegg å lese.. hahaha <3 Du må bare huske at de er en helt fantastisk blogger! Stå på!
  Ååå! Jeg er så glad for at du begynte å blogge igjen <3! #stooorfan <3

  1. Caroline Maria

   Ntaw, tusen takk! Du forstår ikke hvor mye jeg setter pris på slike som deg <3 Ha en super helg søte deg!!!

 3. Charlotte

  Hvor er kalenderen fra? Er det en app, eller en nettside? :-) Evt. hvor kan jeg finne den?

  1. Caroline Maria

   Det er kalenderen på Mac :) Den heter iCal og er innebygd på alle Macer. Det er også den kalenderen man bruker på iPhone :D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *