Når jobbdagen er over

God ettermiddag! Ny uke, nye muligheter ♥

Det beste med deltidsjobben min er at jeg slutter så tidlig. Eller tidlig og tidlig, jeg er hjemme i halv fire tiden, men likevel føler jeg at det er masse igjen av dagen. De dagene jeg jobber pleier jeg å trene etter jobb, men i dag skal jeg på middag hos storesøster, så treningen får jeg ta igjen i morgen tidlig.

image-1-1010x1010

Eksamen nærmer seg med stormskritt, og jeg har heldigvis fri i morgen slik at jeg kan bruke dagen på å lese, lese, lese. Jeg gleder meg allerede til onsdag, for da har jeg gjennomført min siste eksamen i min bachelor. Da mangler jeg bare å skrive ferdig bacheloroppgaven, som skal leveres om 30 dager. Det blir noen hektiske dager i mai, men da blir det ekstra godt å kunne ta sommerferie med god samvittighet. Og ikke bare sommerferie: Nå er jeg ferdig med min bachelorgrad i markedsføring. Det er så rart å tenke på, men samtidig veldig godt.

Nå skal jeg hente nevøene mine i barnehagen! Vi blogges mer i morgen ♥

Hva er dine planer for resten av dagen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *