Müsli fullkornshjerter til frokost

IMG_2968 copy

A GOOD DAY ALWAYS STARTS WITH A GOOD BREAKFAST

God tirsdag, alle sammen. I dag startet jeg dagen min med en god (gammeldags) müsliblanding. Jeg har fått helt dilla på denne müsliblandingen fra Eldorado. Ikke er den bare perfekt til yoghurten, men den er også god, fiberrik, og ser bra ut. Haha, bare se på de søte hjertene som skjuler seg i blandingen. Perfekt til frokost. Jeg liker best å blande det med yoghurt, men den kan fint spises med biola, eller som topping på en smoothie. Om du blander frokosten med friske bær blir den ekstra god – nam!

Nå skal jeg komme meg avgårde på trening. Har begynt å bli frisk igjen, så forhåpentligvis får jeg til en ordentlig økt i dag. Er så kjedelig når kroppen ikke vil svare på treningen, men sånn er det når det blir sene kvelder med litt for lite klær på. Det er nå sånn sommeren skal være tenker jeg, hehe. Ha en fin dag!

breakfastIMG_2970 copy

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *