Slik frisker du opp kaffekoppen

IMG_3018 copy

I dag våknet jeg opp til nok en dag med overskyet vær og regnbyger. Jeg hadde et møte på agendaen klokken ni, men før den tid ble det noen timer med morgenkåpen, tøfler & en varm kopp kaffe i sengen. Å starte dagen med kaffe er noe jeg har blitt helt avhengig av. Det får meg virkelig opp om morgningen. I tillegg syns jeg kaffe generelt er veldig godt, samtidig som det finnes så mange gode smaker & varianter.

Generelt foretrekker jeg cappuccino, men om morgningene går det gjerne i en kopp pulverkaffe. Det er både raskt og enkelt om man har dårlig tid. Hvis man da i tillegg kjøper inn noen pappkrus med lokk, er det bare å helle kaffen over, og du er on the go!

Skjermbilde 2016-07-14 kl. 19.11.56

TIPS FOR EN BEDRE PULVERKAFFE

Kaffeelskere kommer kanskje til å hate meg for dette tipset, men det er faktisk ganske godt! Har dere noen gang prøvde kokosolje i kaffen? Det burde dere prøve! Bland inn én spiseskje kokosolje i kaffen, og smaken blir mye friskere. Jeg elsker jo kokos-smaken, så kaffe + kokosolje er elsk ♥ Om dere vil ha flere tips til hvordan dere kan tilberede en god kaffe, kan dere trykke dere inn her, eller se videoen(e) nedenfor.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *