Livsstil

Noe jeg har blitt mer og mer glad i er å utfordre meg selv og min egen livsstil. Det høres kanskje litt rart ut, men jeg skal gi deg noen eksempler. De siste årene har jeg prøvd å gjøre minst 5 30-dagers utfordringer hvert år.

Dette var disse jeg gjorde i fjor:

30 dager uten kaffe

Jeg ville prøve å teste om jeg greide å leve uten kaffe. Det var ganske hardt. Det eneste som fikk meg til å gjennomføre var tanken på at jeg kunne drikke kaffe igjen om 30 dager. Jeg lærte at jeg virkelig elsker kaffe og at jeg ikke kan leve uten det!

30 dager med meditasjon i 10 minutter

Dette var skikkelig hjelpsomt. Jeg lærte å slappe av og fikk et bedre forhold til meg selv. Det å fokusere på hvordan kroppen følte seg gjorde jeg virkelig fikk slappet av.

30 dager uten mobilen i senga før leggetid

Dette er noe jeg fortsatt holder på med. Jeg legger mobilen i et annet rom, så jeg ikke ligger og ser på den til langt ute på natt. Dette har også hjulpet meg med søvnen min. Det er så lett å la seg distrahere med mobilen i senga.

30 dager med 30 minutter gåtur

Dette har også gjort at jeg føler meg bedre fysisk og mentalt. Dette er en vane jeg har lagt meg til og som jeg fortsetter med. Det er bare herlig å få frisk luft og kjenne lukten av skog. Dette er en utfordring som ble noe jeg virkelig satte pris på.

Skrive dagbok i 30 dager

Dette var også en aktivitet jeg ble svært glad i. Nå gjør jeg det hver kveld. Det å tømme hodet for tanker hver kveld hjelper meg også veldig med nattesøvnen. Det er så deilig å få alt man tenker på ut på papir. Jeg skriver også “to do”-lister hver kveld før jeg legger meg nå.