Litt snakk om livet

IMG_2487 copyIMG_2504 copyIMG_2513 copy

– Everyday is a new beginning –

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal skvise inn bloggingen min for tiden. Fra morgen til kveld er det ett eller annet som står på agendaen. Om det er pensumlesing, bursdager, eventer eller trening. De siste dagene har gått i ett. Det skal sies at jeg har kost meg en del. Siden torsdag har jeg vært på Latter med jentene, vært ute med gode venner og løpt gode langløp i skogen. Jeg har blitt bitt av løpebasillen. For 2 uker siden var jeg så lei meg fordi kneet mitt sviktet etter 30 minutter med løping, men jeg har vært flink med variasjon på trening, så nå merker jeg det så vidt. Nå tar jeg gjerne lange løpeturer på 1-2 timer for å avkoble litt fra hverdagsstresset i byen. Det er så godt å kunne koble helt av. Legge fra seg mobilen hjemme og kjenne vinden og regnet piske i ansiktet. Jeg elsker å kjenne at jeg lever.

Ellers har jeg det ganske bra for tiden. Det meste går min vei. Det er på slike punkter i livet jeg til vanlig er redd for at det kommer til å gå nedover om en liten stund. Men jeg har sett meg lei av å stresse over ting som skal skje. Så jeg legger meg gjerne heller i sengen og tenker på alt jeg får oppleve hver dag, og alle de fine menneskene jeg har rundt meg. Jeg er så heldig. Nå skal jeg lage meg kveldsmat før jeg hopper i seng. I morgen er en ny dag med mer på agendaen ♥

– CM

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *