Kvalitetstid på Olivia

God morgen dere
I går kveld tok Sara og jeg oss en tur ned til Aker Brygge for å spise middag. Denne gangen var det Olivia og Pizza som sto på menyen. Jeg har vært på denne Oliviaen mange ganger før, men det var først i går jeg la merke til alle de fine detaljene i taket. Bare se på bildet nedenfor!

Er det ikke fint? Jeg ble helt forelsket i lysekronene. Om jeg noen gang kjøper et hus med høyt under taket, så skal jeg definitivt investere i slike. Kanskje ikke like lange, men de til høyre er jo helt perfekte. In LØØVE

IMG_1655 copy

Etter at vi hadde spist tok vi oss en tur på Steen & Strøm og så på barneklær til en venninne av Sara. Så mye fint de har der! Jeg får nesten litt lyst på baby bare for å kunne kle henne opp. Og ja; det må være en jente. Til guttene fins det så lite… Vi fant hvertfall en kjempefin kjole til lille, og et par småting til mor. Jeg merker jeg savner å holde en baby når vi går rundt å ser på klær i størrelse 56. Jeg skulle ønske nevøene mine ikke vokste så fort, hehe. I tillegg er jeg langt i fra av i kunne takle de utfordringene et barn bærer med seg – så det får holde med å se på barneklær så lenge

Hva er deres planer for dagen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *