Kosestund er gull i grunn

IMG_2571 copyIMG_2568 copyIMG_2567 copy

– cold nights, warm blankets & hot chocolate –

Å, søndag du søndag. Det er på slike dager jeg får lyst til å skjemme meg bort ekstra mye. I dag står det både ansiktsmaske, rens og napping av bryn på agendaen. Å ta seg tid til slike ting i ukedagene er nesten helt umulig. Derfor er søndager en perfekt dag til å skvise inn alt det fine & unødvendige man ikke har rukket å gjøre i løpet av uken. I dag sto jeg opp til en veldig kald leilighet (noen glemte å lukke vinduet i går kveld), så da var det bare å hoppe opp i tøflene og lage seg en god, varm kakao. Jeg skulle gjerne drukket kakao hver dag, men den typen jeg har kjøpt er ikke så veldig sunn… Er det noen som har forslag til kakao som kanskje er litt sunnere? Hadde satt stor pris på det, for kakao kan man ikke gå uten når vinteren er på tur ♥

8 kommentarer

 1. Swiss Miss – kakao, er virkelig noe for seg selv! Det er den beste kakaoen jeg noen gang har smakt. Den er ikke direkte sunn, men den er ikke sååå usunn! :) Kan kjøpes på bla. Coop Obs (60 pack) 100- kr :)

  1. Caroline Maria

   Tusen takk for svar :D Det får jeg prøve ut!

 2. Sofie (mellotune.blogg.no)

  Hvis du lager selv med varm melk+hakker opp litt mørk sjokolade og har i og lar stå litt før du rører om er det jo faktisk veldig sunt (og såå godt <3 ) Eller om du lager med vanlig bakekakao og bruker honning i stedenfor sukker :)

  1. Caroline Maria

   Smart! Takk for tipset <3

 3. Har du sluttet med månedens skrivebordsbakgrunner? :( Har ventet på den for oktober.. Lager du en til november? <3

  1. Caroline Maria

   Jeg skrev et innlegg om det på fredag. Du kan lese det :)

 4. Hei! jeg lurte på om du kunne lagt ut skrivebordsbagrunnen for oktober? selvom det allerede er litt langt ute i mnd så hadde det vært supert. <3 elsker dine kaledere design og skulle så gjerne hatt en for denne mnd også!

  1. Caroline Maria

   Hei! Jeg kommer ikke til å legge ut skrivebordsbakgrunn for oktober, dessverre :) Men du kan bruke noen av de jeg lagde i fjor!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *