KONKURRANSE: Vinn matkasse!

/ sponset innlegg

God søndag, alle sammen ♥ I dag tenkte jeg å fortelle dere om et nytt konsept – nemlig Naturbit. Dette er et konsept som tilbyr deg sunne frokoster og mellommåltider rett hjem på døren din! Her bestiller du månedlige kasser der du selv velger varene – alt fra grøt, granola, nøtter & barer.

Jeg har de siste ukene testet ut noen av produktene, og jeg må si meg veldig fornøyd! For det første er de veldig lett å ha med seg på både skole og jobb. Å ha et sunt alternativ, som samtidig er rask å tilbrede, er en super fordel i en hektisk hverdag. Jeg er en slik person som er avhengig av frokost, og om man har litt dårlig tid om morgningen, er disse mellommåltidene helt perfekte! Smakene er veldig gode, og barene er perfekt å ha etter trening, eller om man bare er litt småsulten. En slik kasse hjelper deg med å få en enklere hverdag med sunne og næringsrike valg :D

Untitled-2Untitled-3Untitled-1

Nå har dere sjansen til å vinne en slik matkasse her på bloggen!
Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere dette innlegget og dele innlegget på Facebook ved å trykke på liker knappen over eller under innlegget :D Jeg avslutter konkurransen på fredag, så har dere hele uken til å melde dere på.

Nå har jeg tenkt til å ta meg en granola med yoghurt, mens jeg koser meg med siste utgaven av Costume. Ha en super søndag videre ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *