Kom deg på trening!

God mandag alle sammen ♥ Nå sitter jeg med lunsjen på fanget og venter på at neste forelesning skal starte. Det blir skole frem til klokken 14:30 – etterfulgt av en treningsøkt. Jeg er fortsatt litt støl etter treningen i helgen, men jeg satser på å gjennomføre en 4×4 på mølla. Jeg har hatt litt vondt i kneet etter at jeg løp min aller første mil på fredag (!!!), men det har gått litt over… Så hvis jeg kjenner det etter økta i dag, så blir det sykling på meg de neste dagene. Alternativ trening er ganske greit det også :)

1mil

Jeg har kommet inn i en god rytme når det kommer til trening. Det handler bare om prioriteringer og å sette av litt tid. Jeg blir ganske motivert bare ved å få på meg treningsklærne mine! Derfor tenkte jeg å vise dere noen kule treningsklær fra Nelly. Kanskje noen får litt mer motivasjon av å komme seg ut å trene med disse klærne (adlinks) ♥

trening

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER

2 kommentarer

  1. Kan du lage skrivebordsbakgrunn for september? elsker bakgrunnene du lager, bruker dem alltid<3

    1. Caroline Maria

      Ja, den kommer i løpet av morgendagen :D Tusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *