Klær

Det er mange måter å kle seg på, enten man liker å virkelig skille seg ut eller om man er komfortabel med å se ut som de fleste andre i klesveien.

Min egen stil

Jeg vil si at jeg kler meg ganske klassisk, men med litt rart tilbehør. Dette er min personlige stil. Jeg liker godt å kle meg i trendplagg, men har en del klassiske plagg i skapet mitt. For meg er det ikke nødvendigvis viktig å se ut som jeg kommer rett ut fra et moteblad.

Det som er min første prioritet er det å være komfortabel, fordi for meg er det ingenting som er verre enn å sitte på kontoret i altfor trange jeans eller med høye hæler som får tærne til å være i klem.

Jeg liker å kombinere ting som ikke nødvendigvis hører sammen. Jeg tror ikke det er spesielt originalt, men jeg liker å gjøre det uansett. Alt trenger vel ikke å være originalt?

Når jeg er hjemme er jeg ikke spesielt opptatt av å kle meg svært moteriktig heller. Da slapper jeg av i en stor t-skjorte og joggebukser, men jeg kan også finne på å ha på meg dette hvis jeg skal møte venner eller familie. Stilen min er svært avslappet.

Jeg elsker å pynte meg. Hver gang jeg får en anledning så pynter jeg meg. Jeg er også glad i å dra på butikker og se på ulikt tilbehør jeg kan bruke til mine ganske ensformige kjoler. Når jeg finner en kjole som passer meg kjøper jeg den gjerne i ulike farger. Det gjør at jeg kan planlegge litt mer.

Det er spennende å leke med stil og noe jeg elsker er å gå igjennom bilder fra når jeg var tenåring slik at jeg virkelig kan få litt stilinspirasjon. Jeg var jo mye tøffere stilmessig da!