Julegave til meg selv

/ sponset produkt

Da man var liten var gaver det store høydepunktet på julaften. Å få, var det aller beste. Nå som jeg er 20 syns jeg det er mye koseligere å gi. Jeg elsker å overraske andre og å gjøre andre glad. Spesielt hvis noen har ønsket seg noe helt spesielt, og at det nettopp er dét som ligger under treet. Jeg har ikke så mange jeg kjøper gaver til – litt fordi familien har blitt enig om at det er ikke bare det julen handler om. Men selvfølgelig får mine aller nærmeste en liten pakke for å minne de på hvor mye de betyr for meg.

Opp i all julehandelen syns jeg det samtidig er viktig å tenke på seg selv! Kanskje unne seg en liten gave for de gode prestasjonene man har gjort gjennom året. Om det bare var å hjelpe bestemor i hagen, eller om det var å få en god karakter i det faget man likte minst. Selv har jeg allerede fått handlet inn en kjempe fin kjole til julen, og noen sko som jeg falt helt pladask for! Slike småting gjør ekstra godt i hjertet i en hektisk hverdag ♥

IMG_2741 copyIMG_2722 copyIMG_2724 copy

Ellers har jeg vært så heldig å fått tilsendt en liten julegave fra Daniel Wellington. Jeg elsker det klokkemerke, og jeg har allerede et par i samlingen fra før av! Denne gangen bestilte jeg meg en sølv klokke med svart reim. Dere finner den ved å trykke her. Daniel Wellington har også gitt meg muligheten til å gi dere en rabattkode på alle klokkene. Om dere bruker koden Carolinemaria15 når du betaler får du 15% avslag på kjøpet ditt. Perfekt å ha nå før jul!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *