JULEGAVE TIL DEG! VINN PERSONLIG ALMANAKK

Jeg har i flere år laget egendesignede almanakker på personligalmanakk.com, og jeg er like fornøyd hver gang. Det er ikke bare fordi man får en bedre oversikt over hverdagen sin, men man kan faktisk gjøre forsiden og innsiden helt unik. Ingen andre har lik almanakk enn deg, og det er så det som er så unikt! Jeg elsker å ha ting som ingen andre har :D I august bestilte jeg en ny almanakk til skolestart, men jeg vet at mange av mine lesere har almanakker som utgår i desember, og trenger derfor en ny til det 2016.

Jeg er derfor så heldig å kunne dele ut hele 5 almanakker til 5 heldige vinnere nå før jul! Konkurransen blir litt knapp – allerede på fredag kårer jeg vinnerne. Så om du vet om noen venner eller familiemedlemmer som gjerne kunne tenkt seg en slik almanakk, så er det bare å dele innlegget.

DET DU MÅ GJØRE FOR Å VINNE ER:
Kommenter dette innlegget og del det på Facebook (trykk på liker-knappen). ELLER kommenter det siste bilde mitt på instagram HER, der du tagger to vennerDu har selvfølgelig større sjanse for å vinne om du kommenterer begge steder. Lykke til!

IMG_2241 copy

For å finne inspirasjon og mer informasjon om Personlig Almanakk kan dere sjekke de ut på Facebook HER, snapchat på pers_almanakk (ofte rabatter der før jul!!), og selvfølgelig på instagram HER.

17 kommentarer

 1. Johanne Andersson

  Likt og delt!!

 2. Hadde vært superhyggelig med en liten julegave til meg selv i år! :-)

 3. Malin L

  gjort alt sammen :) hadde vært perfekt å få dette

 4. Jeg vil veldig gjerne delta, Caroline! :) <3

 5. Du har ikke tilfeldigvis bakgrunnen på almanakken din uten navnet ditt? :D Prøvde så sykt å lage sånn, men får det ikke til..

 6. Signe Solli Røset

  Gjort

 7. Andrine

  Gjort alt sammen:-)

 8. Elisabeth M.

  Hadde vært en perfekt julegave å få til seg selv :-)

 9. Så fin konkurranse! :) hyggelig å høre fr deg igjenn Caroline. Likt og delt!

 10. Emma Julie

  Flott gjort! De er jo så fine. Innlegget er delt :)

 11. Julie mk

  Ååå ja! :):)

 12. Har alltid ønsket meg en sånn, men aldri kjøpt til meg selv.. Hadde vært gull å få en personlig almanakk før nyåret <3 <3 <3

 13. Gjort :)

 14. Gjort

 15. Går det bra med deg Caroline? Du har vært borte så lenge.. Håper du har det bra <3

  1. Caroline Maria

   Så hyggelig, Martine <3 Alt er bra med meg! Mye å gjøre på skolen siste året, men skal prøve å få blogget litt bedre fremover nå :)

 16. Så utrolig fin blogg du har <3 Du må ha en super fin Lørdag videre :D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *