Jeg skal være forlover!

Jeg har vært så opptatt med eksamen & bachelor de siste månedene, at jeg helt har glemt å fortelle dere en ganske stor nyhet.

Jeg skal være forlover i storesøsters bryllup i sommer ♥

Det var virkelig på tide. Anette & Daniel har vært forlovet i snart 7 år, så det kom ikke akkurat som en overraskelse. Likevel var det stort å bli spurt om å være forlover. Det kan nå sies at jeg og Anette har verdens beste bånd sammen – men likevel har ikke den tanken streifet meg. Forlover liksom. Det er så syyykt! Og jeg gleder meg sånn. Men med den æren, følger det også oppgaver. Den største oppgaven er vel utdrikningslaget, som allerede er neste lørdag. Anette vet hvilken dag det er, ettersom både barn og mann må organiseres ut i fra det. Hun vet derimot ikke hva planene for dagen der, men hun skal nok få kost seg gløgg. Jeg gleder meg hvertfall til å ha en suuuuper dag med henne & venninnene hennes.

IMG_3119 copy

En annen artig detalj; er at bryllupet finner sted i Kypros. Og dere ser kanskje for dere et bryllup på stranden? JA, det er akkurat slik det skal være! Heldigvis ikke på selve sanden, men rett ved havet. Jeg gleder meg sånn til å komme ned dit og se på lokalet, maten, og ikke minst verdens beste søster i den fineste kjolen. Kjolen er nemlig allerede i boks, og den er fantastisk. Jeg merker jeg nesten blir litt rørt av å tenke på det scenario. Det kommer til å bli en fantastisk uke ♥ Men først er det utdrikningslag som står for tur!

Er det noen av dere som har vært forlover før og som kan gi meg noen gode tips på veien?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *