Jeg fikk jobben!

IMG_3072 copy

EVERYDAY HAPPINESS

Nå har jeg ventet spent på svar fra jobbintervjuet jeg var på tidligere i måneden. Og i dag fikk jeg endelig svar. Jeg fikk jobben jeg ønsket meg så inderlig :D Jeg er sååå glad! Endelig er høsten spikret – og det med en jobb som ikke kunne blitt mer relevant til studiet jeg har gått. Jeg er så fornøyd og stolt av meg selv. Fysøren, det her blir morro. Nå kan sommeren bare suse forbi, for jeg er allerede klar til å starte på scratch 1. august. For en utrolig deilig følelse. Jeg er så lettet. Prøvde selvfølgelig å holde meg casual da jeg fikk telefonen i stad, men herregud så glad jeg ble da jeg la på, haha!! Nå skal jeg prøve å komme meg ned på jorda igjen med en god bok av Kepler.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *