Hva er helg?

Hei dere! Denne uken har gått så fort at jeg helt har glemt å oppdatere dere på alt det morsomme jeg har gjort. Uken startet med jobb og strålende sol. Og når været er så bra kan man ikke sitte inne etter jobb! Det bar derfor videre til Kontraskjæret, både mandag og tirsdag. Fy søren for en stemning det er der når det er godvær! Jeg føler at jeg er på fotballkamp, hehe. Videre i uken har det faktisk blitt en del turer ut på byen. Altså: det er så rart når helgen kommer, for jeg føler ikke det er helg når det faktisk er det. Sånn som i dag for eksempel. Jeg går helt ut av tellingen når jeg ikke jobber fast. (Heldigvis) starter jeg nesten i fast stilling om 1 uke, så da er det opp klokken 6 hver morgen igjen. Det skal faktisk bli litt deilig :)

image

Ellers har jeg en del planer i dag. Jeg har blitt litt syk, men ettersom jeg ikke har fått trent hele uken, så må jeg prøve å få gjort noe i dag. Jeg er derfor på vei til trening nå, før det bærer videre i bursdagen til nevøen min, Lucas. Han ble 6 år på tirsdag, så det blir koselig å feire han. Jeg forstår fortsatt ikke helt at han er så stor – tiden flyyyr. Etter bursdagen til Lucas skal jeg rett videre i bursdagen til Sara. Det gleder jeg meg veldig til. Og så får vi bare se hva kvelden bringer. Dere får ha en super lørdag!

Hva er dine planer for dagen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *