How to be single!

Allerede på søndag er det valentines day, og jeg er vel ikke den eneste jenta som kommer til å nyte en sjokoladeboks – alene. Jeg vet ikke om det er positivt eller negativt. Å ha en kjæreste er en super følelse, men å være singel er søren meg ganske greit det også.

I går var jeg og et par andre bloggere og så førpremieren av How to be single. En romantisk komedie som handler om den nysingle Alice, og om hvordan hun skal leve livet som singel. Det finnes så mange sjeler der ute som er på jakt etter den rette. Og bestandig tenker at ja, han er definitivt den rette.

Denne filmen er super på alle mulig måter! Den er morsom, underholdene, og samtidig tar den for seg et tema som alle kan kjenne seg igjen i. Og som egentlig er litt viktig. Jeg har vært singel i snart 3 år, og på de tre årene har jeg lært så utrolig mye. Alt handler nemlig ikke om å finne den rette hele tiden. Før var det ofte slik at om jeg fikk en flørtende tekstmelding, så trodde jeg han var interessert i noe mer enn bare vennskap. Nå er det helt annerledes! Selvfølgelig kan en flørtende tekstmelding bety noe mer, men jeg tror det er viktig å ikke tenke så mye på det. Gjør det du syns er gøy – om det innebærer å ha en one night stand, eller å dra på en romantisk date. Lev livet – om du er singel eller ei.

Jeg anbefaler alle å ta med sine single venninner på denne filmen! Jeg tok selv med en venninne på filmen i går, og vi fikk lyst til å dra rett på byen etter at vi hadde sett den. Haha, virkelig en perfekt film å se denne valentines-helgen. Filmen kommer ut på fredag 12. februar ♥

maxresdefault

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *