Gave til deg! Prøv en gruppetime gratis hos satselixia

Hei, dere ♥

Rett før sommeren i fjor meldte jeg meg inn i SATSELIXIA. Jeg var kjempe motivert til å starte å trene, men jeg visste at jeg måtte ha noen til å pushe meg videre. Det var derfor valget ble SATSELIXIA og ikke noen andre treningssentre. De tilbyr utrolig mange gruppetimer som kan pushe meg videre om jeg ikke «orker» en dag. Jeg har både prøvd yoga (som jeg elsker), spinningstimer, og et par timer for hele kroppen.

I går tok jeg også med meg Julie på en gruppetime for core. Som vi fikk kjørt seg! Jeg trener nesten bare bein for tiden (løping & sykling), så det var godt å få trent overkroppen litt. Jeg kjenner at jeg må bli bedre på det, for jeg er helt ferdig i dag, hehe.

satselixia

Satselixia kjører forresten en kampanje nå der du kan teste ut en gruppetime helt gratis. Du trenger ikke å være medlem, så her er det bare å gripe muligheten til litt gratis motivasjon før sommerferien!

Trykk deg inn HER for å motta gavekortet. Når du har fylt ut navn, mail & tlf får du opp bilde av gavekortet. Dette viser du frem på et valgfritt SATSELIXIA-senter, og så får du teste ut den gruppetimen som passer for deg ♥ Husk at gavekortet bare gjelder til 15. mai!

Om du vil vite mer om SATSELIXIA og deres medlemskap kan du trykke her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *