Friyay!

Hei, dere ♥ I det siste har jeg fått en helt fantastisk døgnrytme! Jeg har endelig (bank i bordet) begynt å bli frisk, så nå har jeg både kommet i gang med treningen og døgnet. Jeg har jobbet et par dager nå, og da man opp klokken 6, så de dagene jeg ikke jobber slipper jeg å ha på alarm fordi jeg våkner av meg selv klokken 7. Det er en veldig deilig følelse! Det skal jo sies at jeg legger meg tidligere enn vanlig også, slik at jeg får i meg 7-8 timer med søvn. Det er så herlig å kjenne at kroppen er uthvilt så tidlig om morgningen.

Så i dag startet jeg dagen halv åtte, men en 15 minutter løpetur på asfalt (!!). Jeg er fortsatt ikke begynt å trene opp leggene etter beinhinnebetennelsen, så her startes det rooooolig. Leggene mine tåler nemlig mølla i flere kilometer, men med en gang jeg prøver på samme distanse ute, så kjennes smertene. 15 minutter uten smerter føltes helt fantastisk!! Og i vårbrisen og soloppgaven – jeg kunne ikke hatt en bedre morgen.

IMG_2912 copy

Jakken er fra Nelly, men den er dessverre ikke på lager lenger…

Hvor nå klisje det overfor høres ut, så skal det sies at jeg nå har hatt ansiktet og markeringspennen ned i pensumbøkene siden morgentimene. Onsdag har jeg min siste eksamen på Høyskolen Kristiania (ja, skolen min har byttet navn fra Markedshøyskolen) og det er så rart å tenke på at om en måned står jeg klar til å levere bacheloroppgaven jeg har jobbet så mye med det siste halve året. Det blir så bra det!! Som jeg gleder meg ♥

Hva har dere gjort i dag?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *