Fordeler & ulemper med ferie

Det finnes både fordeler og ulemper med å ha sommerferie. Fordelene er at man har tid til alt. Jeg kan planlegge dagen som jeg vil. Jeg kan sitte i parken hele dagen og lese bok. Jeg kan drikke te om morgningen mens jeg ser på God morgen Norge. Jeg kan trene når jeg vil, og jeg kan bruke ekstra lang tid på senteret. Jeg kan tusle rundt i nærmiljøet og sette meg på en kafé uten mål og mening. Jeg trenger ikke å tenke på at det var noe jeg burde gjort, eller noe jeg skal rekke. Sommeren er ganske fin.

IMG_3113 copy

Samtidig merker jeg – etter 2 uker med ferie – at det fort kan bli mye dødtid. Jeg sover lengre om morgningene fordi jeg ikke har noen viktige planer på agendaen. Det kan fort bli 10 timer søvn på meg, noe som ikke er bra over tid. I tillegg er det kjedelig når alle vennene dine jobber til 16, så man må alltid finne på noe å gjøre. Heldigvis har jeg bøker som skal leses og treningstimer som skal gjennomføres. I morgen starter jeg i sommerjobben min. Jobber nesten hele juli, utenom uken i Kypros, så det skal (faktisk) bli deilig å få gjort noe fornuftig igjen. Jeg innser kanskje at jeg har blitt ett A-menneske og elsker å ha mye på agendaen. Men nå skal jeg løpe bakkeintervaller i Maridalen. Vi blogges ♥

Når har dere sommerferie?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *