Fotografi i hverdagen

Som dere sikkert skjønner er jeg svært glad i å dokumentere mitt eget liv, det er derfor jeg har denne nettsiden. I tillegg tar jeg en rekke bilder hver eneste dag. Jeg har også begynt å filme en liten snutt hver dag, som jeg lager til en film på enden av året.

Hva tar jeg bilder av?

Jeg er ikke så ekstremt glad i å ta bilder av meg selv, men jeg tar gjerne bilder av andre. Jeg er glad i å ta bilde av bøker jeg leser, antrekk jeg går med, ting jeg kjøper, turer jeg går på og reiser jeg tar. Det er så spennende å ha minner som jeg kan dele med andre. Jeg passer selvsagt på ikke å ta for mange bilder, for eksempel under konserter eller på reiser, fordi jeg jo må oppleve at jeg er der også. Det irriterer meg fort når mange filmer hele konserter eller tar bilder av kunstverk i museum.

Hvordan redigerer jeg?

Det er ikke alle bilder jeg redigerer, men jeg liker å redigere hvis jeg skal legge ut på Instagram eller andre sosiale medier. Jeg liker et spesielt sett med farger. Jeg redigerer ikke for å gjøre meg selv penere, fordi det ikke er så veldig viktig for meg. Det jeg liker er når bildene jeg legger ut har et spesifikt tema. Derfor bruker jeg for eksempel det samme filteret i VSCO mange ulike ganger.

Hva inspirerer meg?

Jeg blir ofte inspirert av bare vanlige hverdagsting. Det er når jeg ser noe jeg synes er morsomt, fint eller stas som gjør at jeg tar ut kameraet for å ta bilder. Det blir jo som oftest til at jeg tar bilder av ting eller vennene mine. Jeg har en god samling som jeg må prøve å få gjort noe med.