FERDIG MED UKENS FØRSTE TRENINGSØKT

IMG_0378 copyIMG_0367 copy

– be the best version of you –

God mandag alle sammen ♥ Jeg har allerede gjort ferdig min første treningsøkt denne uken, og det før klokken var 9! Dagens trening var 4×4 intervall på sykkel. Jeg trenger fortsatt alternativ trening med tanke på at beinet mitt ikke tåler så mye løping fortsatt. Jeg har heldigvis ikke hatt vondt på 2-3 uker nå, så til helgen tenker jeg å ta meg en rolig joggetur og se hvordan beinet reagerer. Håper virkelig jeg kan begynne å løpe igjen snart… Sykkelen er hvertfall et bra alternativ. Ellers er jeg på vei til skolen nå. Først er det forelesning i 3 timer, deretter skal vi jobbe med gruppeeksamen, og så er det seminar fra 18-21. Jeg vet om en som kommer til å sove godt i natt, hehe. Samtidig er det deilig å ha noe på planen hele tiden, for da går tiden så fort. Før jeg aner det ligger jeg plutselig i senga igjen, hehe.

Hva er dine planer for dagen? ♥

2 kommentarer

  1. Christina

    Den salaten så himmelsk god ut! :)

  2. Orinta Rui

    Har du sluttet med skrivebakgrunner :(

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *