Få en gratis yogatime hos HiYoga!

God søndag! Endelig begynner formen å snike seg oppover mot der den egentlig skulle ha vært i hele januar. Jeg kunne ikke vært mer klar for å starte mandagen på biblioteket i morgen! Tenk at jeg gleder meg til å komme meg på skolen i morgen. Når man har ligget i senga oppimot flere uker, så er det søren meg deilig å kjenne litt luft og høre mennesker snakke. Det er på slike dager jeg setter pris på de ordentlig travle dagene.

IMG_2758 copy

På torsdag fikk jeg heldigvis et lite avbrekk fra sengen. Jeg var nemlig invitert til et yogaevent med HiYoga. De har åpnet et midlertidig pop-up studio på Frogner, der det tilbys mange forskjellige yogatimer. Ettersom jeg fortsatt hadde feber måtte jeg dessverre stå av yogaen på torsdag, men jeg har prøvd yoga et par ganger før og jeg syns det er veldig gøy. Jeg tror det handler om å finne ut hva man selv liker innenfor yoga, DA blir det gøy! Personlig liker jeg veldig godt vinyasa flow (flytyoga), som blant annet Camilla og jeg gjorde på Hafjell med Henriette Lien i fjor. Henriette jobber også på HiYoga, så jeg skal definitiv booke en time med henne når jeg blir frisk.

Jeg har forresten gleden av å dele ut en gratis yogatime til alle mine blogglesere! Det eneste dere trenger å gjøre er å vise dette bilde i resepsjonen på HiYoga :D Timeplan og påmelding til time finner dere her

HiYoga snap

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *