Et sett med herlig mønster

Hei, dere :) I helgen har jeg kost meg med noen venninner på hytta til Lisa. Vi forventet at det skulle bli litt bedre vær, så da vi så at lørdagen tilbød oss masse skyer, dro vi heller en tur innom Sverige for å handle litt. På meg ble det bare et par flasker med Ramlösa. Det er vel ikke bare jeg som alltid har dårlig økonomi rett før lønning, hehe. Vi valgte også å ta oss en tur innom Halden for å spise lunsj. Ble blåskjell-suppe på alle sammen – naaaam ♥

IMG_2013 copy

nyIMG_1999 copy

topp & shorts her

Selvom sola ikke skinte særlig mye i helgen har det likevel vært veldig varmt. På fredag tok jeg på meg dette settet fra shein.com (sponset). Jeg elsker mønsteret på dette settet! Og så kan man matche & style det med andre antrekk også. Om jeg bare vil bruke toppen kan jeg det, og om jeg heller vil bruke en annen topp til shortsen så kan jeg det. Jeg tror disse to plaggene blir brukt mye i sommer. Jeg er veldig glad i å ha på meg klær som ikke alle andre har. Og mønster; loooove

Ellers skal jeg få i meg litt lunsj nå, mens jeg syker meg opp til PT-timen jeg skal ha i kveld. Jeg føler jeg kjenner stølheten allerede nå, haha. Gleder meg uansett! Er så godt å kjenne at kroppen har fått jobbet litt.
Vi blogges, nuss :D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *