EN TYPISK LØRDAGSMORGEN

IMG_2559 copyIMG_2556 copy

– Start each day with a positive thought –

God morgen ♥ I dag har jeg startet denne herlige lørdagen med å ligge lenge i sengen. På lørdager er det faktisk lov, hehe. Utenfor er det blå himmel og sola er fortsatt på vei opp. Jeg skulle ta meg tiden til å lese litt i boken jeg holder på, men det ble andre planer når magen skrek etter mat. Så da ble det heller frokost med kesam & mandler, mens Ellen Degeneres rullet på tv-en. En dag uten Ellen er en dag uten mening!

Ellers er det deilig å kunne komme seg ut litt tidlig på lørdager. Jeg er som ofte ikke ute av leligheten på lørdager før langt ut på ettermiddagen, men i dag har jeg et møte klokken tolv så da er det bare å komme seg ut. Er det forresten bare jeg som elsker høsten?? I går kveld var jeg ute å gikk meg en tur før sengetid. Den følelsen når man kjenner ull mot huden og varmen under jakken. Nesa er kald, men luften er så frisk at du vil være ute lenge, selv om kulden tar deg sakte, men sikkert. Ååh, høsten ♥

Hva er deres planer for dagen?

1 kommentar

  1. bloggen din er så inspirerende <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *