Dette er siste gang

God onsdag, alle sammen ♥

Nå har jeg kommet hjem etter min aller siste eksamen på dette studiet. Litt vemodig å sitte der med tanken om at det nå bare er bacheloroppgaven som skal inn, før jeg er ferdig. 3 år. 3 år har flydd forbi! Jeg kan huske det som det var i går at jeg i fjor tenkte at «om ett år er jeg ferdig». Så rart det blir å holde bacheloroppgaven i hendene om litt under en måned. Samtidig blir det nok en veldig god følelse! Som jeg gleder meg :D

image-2-1010x1010

Ellers tror jeg at jeg skal ta meg noen timer på øye nå. Jeg har bestemt meg for å ikke gjøre noe som omhandler skole i dag. Så i dag har jeg tenkt til å gjøre ingenting. Haha, den setningen har jeg lengtet etter å skrive i noen uker nå. Jeg kommer nok uansett til å ta meg en treningsøkt i løpet av ettermiddagen. Nå har jeg endelig kommet i gang med treningen igjen. Forteller dere mer om det i morgen, nå tar jeg «kvelden» ;)

Hva er deres planer for dagen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *