Der tok jeg sommerferie!

Den setningen der har jeg ønsket å skrive en uke nå. Det er så deilig følelse å endelig være ferdig med alle eksamener! Dette semesteret har bare flydd forbi. Det har både vært det morsomste, mest lærerike, og krevende året. Jeg kommer til å savne dette semesteret mye. Nye vennskap har oppstått, og nye minner har blitt skapt Jeg merker jeg kommer til å savne denne klassen så utrolig mye. For en god gjeng vi har vært.

Ellers syns jeg det er skummelt å tenke på at om et år så sitter jeg med en ferdig bacheloroppgave i hendene. Om ETT ÅR er jeg ferdig med bachelorgraden min. Hvor blir det av tiden? Godt skal det nok uansett bli. Da skal jeg ta meg en ordentlig lang ferie fra alt som heter skole. 16 år på skolebenken er ikke bare bare (det hørtes plutselig veldig mye ut…)

fin

– dagens morgenkaffe –

I dag er min ordentlig dag i ferien, og allerede nå aner jeg ikke hva jeg skal bedrive tiden med. Er det ikke rart at når man har mye å gjøre så skulle man ønske man ikke hadde noe å gjøre, mens når man ikke har noe å gjøre, så skulle man ønske at man hadde noe å gjøre? Jeg er hvertfall en slik person, hehe. Heldigvis fikk jeg melding av en venninne om jeg kunne sitte hårmodell for henne idag, og jeg takket selvfølgelig ja til det. Det er så koselig å møte venninner man har hatt fra barneskolen, men som man ikke har møtt på en stund. Gleder meg

Ellers gleder jeg meg så utrolig mye til å begynne å blogge ordentlig igjen! I går tok jeg meg selv i å deppe litt fordi jeg ikke hadde blogget på en uke. Jeg elsker jo å dele ting med dere, så derfor føler jeg meg ikke like bra de dagene jeg ikke rekker eller får blogget. Men nå skal det bli andre boller. Enn så lenge; ha en fin dag

Hva er dine planer for dagen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *