Den perfekte julegaven til mannen!

/ sponset produkt

IMG_2743 copy

Hei, dere! Dere vet jo at jeg elsker Daniel Wellington klokkene, og at det er en av mine favoritter å ha på håndleddet. Denne gangen tenkte jeg å tipse dere om en perfekt julegave til kjæreste, far, bestefar, bror, eller bare en man er veldig glad i. Daniel Wellington har også mange fine klokker for menn. Disse klokkene er faktisk så fine at jeg vurderte å bestille en til meg selv! Jeg liker veldig godt denne klokken, og det var også derfor det var den som havnet i postkassen min for noen uker siden. Er den ikke fin?! Jeg liker spesielt den blå viseren og det klassiske designet den har over seg med romertallene i. Love it ♥

IMG_2742 copy

Som nevnt en gang tidligere er jeg så heldig å fått muligheten til å dele ut en rabattkode til dere. Om dere bruker koden Carolinemaria15 når dere handler, får dere 15% avslag på kjøpet. Perfekt å ha nå før jul ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *