Bilder & videoer fra helgen

Jeg har hatt en utrolig fin helg i Geilo med United Bloggers. Jeg er så glad for at jeg får muligheten til å være en del av et så bra team. Ikke minst har jeg blitt kjent med enda flere bloggere i løpet av helgen! Vi var ca. 90 bloggere som reiste oppover på fredagen. Det første vi gjorde var å finne oss til rette på hotellrommet (som jeg forresten fikk helt for meg selv ♥), og deretter rote litt rundt i goodiebagene jeg hadde fått fra Blush og Moods of Norway. mye fint! To av de bedre goodiebagene jeg har vært borti.

Det er vel egentlig lørdagen jeg har mest å fortelle fra. Da var det opplegg fra morgen til kveld. Det startet med en liten morgenøkt ute i det fine været i Geilo, før det ble hotellfrokost. Er det én ting jeg elsker med å bo på hotell, så er det frokosten. Og den var like god denne gangen – nam!! Så var det videre for å se på noen fordrag i regi av UB. Der jeg må nevne at Anne Brith var dagens beste. For en inspirerende dame! Hun har klart å oppnå så mye på så kort tid. Det får meg til å få lyst til å blogge enda bedre og oftere :D Det handler trossalt bare om prioriteringer. Når ei dame med 4 barn klarer det, så kan jammen meg jeg også klare det, hehe ♥

Ut på formiddagen var det aktiviteter. Mens noen valgte å kjøre gokart, valgte jeg å hive meg på rafting! Jeg har aldri gjort det før, så det var utrolig spennende. Jeg tror ikke jeg var den eneste som hadde høy puls før vi satt oss i båtene. Men det skal sies at det var lettere enn jeg hadde trodd! Jeg trodde jeg kom til å falle ut av båten med en gang det kom en bølge, men alle klarte seg bra. Instruktørene gjorde nok at det ble lettere for oss. Vi hadde nok ikke klart oss så bra uten dem, hehe.

geilo-1geilo-3geilo-4geilo-5geilo-6geilo-7

Etter aktivitetene tok jeg meg en tur i det fine bade & spa området som Vestlia Resort har. Det finnes ikke noe bedre enn å slappe av i badstue og boblebad før kvelden starter for fullt. For noen timer senere var det på med finstasen og mingling i Hamsun suiten. Deretter ble det tre-retters før det var fest! Det skal sies at jeg fant sengen ganske tidlig den kvelden. Etter en slik dag blir man utrolig sliten, men FOR en helg! Jeg har kost meg fra morgen til kveld, og det er slik at skal være når man tilbringer helgen med herlige mennesker ♥

Takk til Moods of Norway, Blush.no, Vestlia Resort og Dagali Opplevelser for en uforglemmelig helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *