Bacheloroppgaven er levert

God morgen ♥ Er det en ting jeg har gledet meg til de siste månedene, så er det å få levert bacheloroppgaven. Og nå er den endelig levert! Det føles så rart å sitte med en bacheloroppgave i hendene. Det her har jeg ventet på i nesten 3 år, og så er det bare forbi før jeg har rukket å blunke. Tiden på Høyskolen Kristiania har vært så lærerik & spennende, og jeg gleder meg spesielt mye til å kunne bruke min kunnskap i en fremtidig jobb. Det er jo digital markedsføring jeg brenner for, og da var det ekstra godt å kunne levere en bacheloroppgave som omhandlet det tema. Det føles rart å ikke ha noe mer skole å tenke på…

IMG_2927 copy

Det siste halve året har bloggen dessverre stått litt på vent. Årsaken står overfor, og jeg tror nok dere har stor forståelse for det. Nå er det derimot på tide å pusse litt støv av både kameraet og bloggen. I dag skal jeg nemlig sette opp en strategi for bloggingen fremover. Man leker ikke blogg liksom, haha! Så jeg har masse motivasjon & inspirasjon som jeg gleder meg til å dele med dere. Jeg tror det her blir veldig bra. I tillegg skal jeg ha møte med manageren min i morgen, så da får jeg gått gjennom mine tanker, og kanskje sett hva som kan fungere eller ikke. Det her blir bra! Nå tenker jeg å ta med meg macen og sette meg på en café. Det er ikke akkurat mye inspirasjon å finne i denne lille leiligheten her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *